top of page

Φιλοσοφία Κατασκευής:

 

Η εταιρία μας είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες μας όλες τις δυνατές λύσεις για την κατασκευή του ακινήτου τους, ώστε να καλύπτονται οι στεγαστικές τους ανάγκες, οι αισθητικές και αρχιτεκτονικές τους επιθυμίες αλλά και να μην ξεπερνιόνται ποτέ οι οικονομικές τους δυνατότητες. 

Είτε πρόκειται για ιδιόκτητο οικόπεδο στο οποίο θέλουν να ανεγείρουν της κατοικίας τους είτε πρόκειται για περίπτωση της αντιπαροχής είτε πρόκειται για εξολοκλήρου χρηματοδότηση από εμάς της αγοράς του οικοπέδου και της ανέγερσης του κτιρίου, έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε άμεσα κάθε ανάγκη. 

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει, την εύρεση κατάλληλου οικοπέδου, την νομική και συμβολαιογραφική υποστήριξη, την χρηματοδότηση της αγοράς του, την εκπόνηση των απαραίτητων τεχνικών μελετών και πλήρους φακέλου, την έκδοση οικοδομικής αδείας, την χρηματοδότηση της κατασκευής, την επίβλεψη σε όλα τα στάδια εξέλιξης του έργου, την ολοκλήρωση και παράδοση του κτιρίου μέσα στα προσυμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα, την συντήρηση και εγγύηση για οποιαδήποτε φθορά μετά την παράδοσή του και ασφαλώς τις καλύτερες δυνατές τιμές και τους πιο χαλαρούς εξοφλητικούς 

 

Με προσοχή στην λεπτομέρεια και κύριο μέλημά μας την ασφάλεια, την άρτια στατική και αντισεισμική μελέτη και την πολυτελή κατασκευή ολοκληρώνουμε τα έργα μας προσπαθώντας να τα προσαρμόσουμε στις στεγαστικές ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Κύριος στόχος μας είναι να πετύχουμε τον βέλτιστο συνδυασμό τιμής και ποιότητας για τους πελάτες μας. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουμε, φροντίζουμε να τηρούμε πάντα τα χρονοδιαγράμματα μας χωρίς παράλληλα να κάνουμε «εκπτώσεις» στην ποιότητα κατασκευής. Ο συνδυασμός της ταχύτατης ολοκλήρωσης του έργου με την ποιοτική και ασφαλή κατασκευή του πιστεύουμε πως είναι ο ιδανικός και για εμάς και για τους πελάτες μας. 

Λέγοντας ασφαλή κατασκευή εννοούμε την αντισεισμική θωράκιση εκμεταλλευόμενοι τις πιο σύγχρονες στατικές μεθόδους και λέγοντας ποιοτική κατασκευή εννοούμε την 100% θερμομόνωση, ηχομόνωση και υδατοστεγανότητα των κτιρίων μας. 

Η συνέπεια όμως για εμάς δεν εξαντλείται με την ολοκλήρωση του κάθε κτιρίου αλλά συνεχίζεται και μετά από αυτή. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας για να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα, να φτιάξουμε πιθανές βλάβες ώστε να αισθάνονται ήσυχοι για την καλή κατάσταση του σπιτιού τους.

 

Ανακαινίσεις:

 

Αρχική συνάντηση: Συνεργάτης μας επισκέπτεται το ακίνητο ώστε να συζητήσετε πως ακριβώς επιθυμείτε να διαμορφωθεί ο χώρος σας. Θα σας προτείνει ιδέες, λύσεις και μαζί του θα καταλήξετε στο γενικό πλαίσιο που θα κινηθεί η ανακαίνιση.

Ολοκληρωμένη πρόταση-προσφορά: Σας στέλνουμε αναλυτική τεχνική πρόταση, αρχιτεκτονικά σχέδια και οικονομική προσφορά. 

Προετοιμασία χώρου: Πριν ξεκινήσουμε, καλύπτουμε όλες τις επιφάνειε ώστε να προστατευθούν πλήρως κατά τη διάρκεια του έργου.

Έναρξη και πρόοδος εργασιών: Τα συνεργεία μας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του υπεύθυνου πολιτικού μηχανικού, ολοκληρώνουν το έργο υλοποιώντας τα αρχιτεκτονικά σχέδια σε κάθε λεπτομέρειά τους.

Ολοκλήρωση εργασιών: καθαρίζονται όλοι οι χώροι εργασίας, γίνεται αποκομιδή μπάζων και άχρηστων υλικών και επανατοποθετούνται τα έπιπλα στη θέση τους. 

Παράδοση έργου: το τελικό αποτέλεσμα ελέγχεται, εγκρίνεται και παραλαμβάνεται από τον πελάτη.

 

Το μεγάλο πρόβλημα των ανακαινίσεων ιδιαίτερα για τους εσωτερικούς χώρους είναι η πίεση χρόνου. Στους επαγγελματικούς χώρους ο χρόνος πιέζει γιατί κάθε μέρα που περνάει καθυστερεί η επανέναρξη λειτουργίας της επιχείρησης. Στις κατοικίες το πρόβλημα είναι πως κατά τη διάρκεια της ανακατασκευής οι ιδιοκτήτες υφίστανται την συνεχή ενόχληση που προκύπτει από τις εργασίες.

Αντιλαμβανόμενοι καλά την ιδιαιτερότητα αυτή φροντίζουμε πάντα να μελετάμε κάθε έργο με βασικό γνώμονα την όσο το δυνατό γρηγορότερη ολοκλήρωσή του. Τηρούμε κατά γράμμα τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα και παραδίδουμε τα έργα μας εγκαίρως ή ακόμα και νωρίτερα απ' ότι προβλέπεται.

Για να το πετύχουμε αυτό, φροντίζουμε να πετυχαίνουμε την έγκαιρη παραγγελία και παραλαβή όλων των υλικών, την πολύ καλή οργάνωση των εργασιών με την επίβλεψη των συνεργατών μας και την ταχύτατη εφαρμογή των οδηγιών από το τεχνικό προσωπικό.

 

Εξαρχής η μελέτη-πρότασή μας βασίζεται στο οικονομικό budget που θέλει να διαθέσει ο πελάτης. Χωρίς κρυφά έξοδα, μικρά γράμματα και προσαυξήσεις που προκύπτουν στο τέλος της δουλειάς, μένουμε απόλυτα σταθεροί στην προσφορά που εξαρχής συμφωνείται. 

Με ποικιλία προτάσεων και ιδεών για κάθε χώρο, πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προσαρμόζοντας το τελικό κόστος στις δυνατότητες του πελάτη.

Με λίγα λόγια σχεδιάζουμε μια ανακαίνιση στα μέτρα του πελάτη γλιτώνοντάς τον από περιττά έξοδα για αχρείαστες εργασίες και προσφέροντάς του τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Η επιλογή των υλικών για την ανακαίνιση κάθε χώρου γίνεται σε συνεργασία με τον πελάτη. Σας λέμε τις προτάσεις μας, σας φέρνουμε κοντά σε νέα-πρωτοποριακά υλικά, αλλά σεβόμαστε το προσωπικό σας γούστο και την τελική επιλογή την έχετε εσείς ώστε ο χώρος σας να γίνει όπως τον ονειρεύεστε. 

Συνεργαζόμαστε με τους πλέον γνωστούς προμηθευτές στο χώρο των δομικών υλικών. Με διεθνή στάνταρ, πρότυπα ποιότητας, τυποποιημένες συσκευασίες και εγγυήσεις για τα προϊόντα τους μας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή πρώτη ύλη για τα έργα μας. Alumil, Europa, Durostick, Vivechrom, Berling, Ideal Standard, Kerafina, Protecta, Blockaport, Siemens, Grohe, Knauf, Rigips είναι μόνο μερικοί από τους προμηθευτές μας. Σ' αυτούς πρέπει να προσθέσουμε τα ισπανικά και ιταλικά εργοστάσια που μας προμηθεύουν με πλακίδια, ντουλάπια, κουζίνες και πατώματα παρκέ και θα έχουμε μια πλήρη εικόνα της άριστης ποιότητας και της ποικιλίας των υλικών που χρησιμοποιούμε σε όλες ανεξαιρέτως της κατασκευές μας.

 

 

bottom of page